Keresés
-18O
Veszprém
2019.06.17., hétfő (Laura, Alida)

Rendőrök elől menekültek, Frontint rejtett a táskájuk

Offmedia- 2016.04.27. 16:35
397
Pszichiátriai betegek kezelésére szolgáló gyógyszereket akart kiváltani egy fiatal férfi 2016. április 26-án 13 órakor.
Amikor a gyógyszerész személyi igazolványt kért, a férfi otthagyta a vényeket a pulton és egy kinn várakozó gépkocsival sietve távozott. A begyűjtött információk alapján a járőrök néhány percen belül megtalálták a gépkocsit.

Az autó a rendőri jelzésre először nem állt meg, majd egy bokros helyen a menekülő utasok és a vezető elhagyták a járművet. A gépkocsiban utazó három személyt a rendőrök elfogták és előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra.

Menekülés közben a gépkocsiból kidobtak egy táskát, amelyben mintegy 150 vényt és már kiváltott gyógyszereket találtak. Ezeket a rendőrök lefoglalták. A három férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás:police.hu

A 19 éves budapesti G.J.R., a 17 éves budapesti L.R.F. és a 19 éves tatbányai F.J.I. ellen hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon.

L.R.F. és F.J.I. a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhetnek.

A gépjármű vezetője, a 19 éves budapesti G.J.R, aki visszaesőként eltiltás hatálya alatt vezetett, szabálysértési őrizetben várja a bíróság döntését.

/Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság/

Hozzászólások