Keresés
-18O
Veszprém
2020.08.04., kedd (Domonkos, Dominika)

Roncsba szorult a frontális baleset egyik sofőrje

Offmedia- 2016.10.07. 05:43
790
Több közúti közlekedési baleset is történt csütörtökön délután.
Jellemzően árokba hajtott gépjárművekhez riasztották a tűzoltókat, Pétfürdőnél azonban frontális ütközés történt.

Az első baleset Nemesgulács térségében történt, itt egy kisteherautó sodródott le az úttestről, feltehetően egy korábban az útra folyt olajcsík miatt. A műszaki mentést a badacsonytomaji hivatásos tűzoltók végezték, akik a felderítést követően kivontatták az árokból a járművet. A műszaki mentés idejére a rendőrség az érintett útszakaszt teljes szelességében lezárta. Személyi sérülés nem történt.

Nem sokkal később Zirc térségében történt baleset, itt a Csesznek felé vezető úton hajtott árokba egy személygépkocsi. A helyszínre riasztott zirci önkormányzati tűzoltók megszűntették a forgalmi akadályt, ennek köszönhetően röviddel a baleset után ismét zavartalanul megindult a forgalom.


Kevéssel délután négy óra előtt Pulánál borult fejtetőre egy személygépjármű, majd pedig az úttesten állt meg. A káresethez az ajkai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik előbb elvégezték az áramtalanítást, majd pedig megszűntették a forgalmi akadályt.

A legsúlyosabb, személyi sérüléssel járó közúti baleset Pétfürdőn történt, a Berhidai út és a Cseri út kereszteződésében. Itt két személygépjármű ütközött egymással, aminek következtében az egyik jármű lesodródott az úttestről, vezetője pedig a roncsba szorult. A műszaki mentést a pétfürdői és a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók végezték, akik az áramtalanítás után a beszorult sérültet hidraulikus feszítővágó alkalmazásával szabadították ki az összeroncsolódott járműből. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben érintett két gépjárműben utazók közül egy ember súlyos, míg egy ember könnyű sérüléseket szenvedett.

Hozzászólások