Keresés
-18O
Veszprém
2020.10.31., szombat (Farkas)

Szerelmek és barátságok szövődnek a Harleyn

MTI- 2016.05.12. 17:48
690
Az Open Road Fest sajtótájékoztatója számos izgalmat tartogatott, nem csak a teljes zenei palettáról, és az extrém programkínáltról hullott le a lepel, hanem élőben zenélt a Karthago és Szigeti Ferenc ígéretet tett.

Mint kiderült, "földön, vízen, levegőben programokkal" várják a fesztiválozókat. A nemzetközi érából a Helloween és a The Sweet! érkezik a nagyszínpadra. A magyar bandák közül fellép az Anna and the Barbies, az Ivan and the Parazol, az Ossian, Deák Bill Gyula különleges show-val készül, a Karthago pedig új dalokkal debütál a fesztiválon, sőt a frontember ígéretet tett, hogy "őrületes elefántdübörgés lesz"! 

 

A fesztivál a jótékonykodásról is szól. A Baptista Szeretetszolgálat partnereként Dobai Attila arra kérte a motoros közösségeket, hogy legalább egy tank benzin árával támogassák a rászoruló óvodásokat, a Kids Race során. Albert László festményéről is lehullott a lepel, amelyet a fesztivál jótékonysági árverésre fog bocsátani az Állatvédőrség javára.

Ilyen dögös csajokkal is találkozhatsz Alsóörsön
Forrás:http://www.openroadfest.hu/

Ami a nappali motoros, repülős és kétkerekű programokat a Freestyle Motocross hazai nagyágyúja, Hujber Péter, a halálgömb ura Gombos Attila, Erdős Csaba, Veres Zoltán és a Gravity Academy, garantálja. Extrém kiállítással készül az egyetlen Harley-Davidson Múzeum, ahol az eredeti műhely mása is megtekinthető lesz. 
Az Open Road Fest nem csak egy zenei-motoros fesztivál, ott szerelmek és barátságok szövődnek és életre szóló élménnyel gazdagodik minden résztvevő.

/A Harley Tulajdonosok Klubjának közleménye/

 

Hozzászólások