Keresés
-18O
Veszprém
2019.07.22., hétfő (Magdolna)

Szexuális erőszak miatt keresik, 500.000 forint jár a nyomravezetőnek

Offmedia- 2016.05.19. 10:54
300
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság egy pápai szexuális erőszak elkövetőjének kézre kerítése érdekében kéri a lakosság segítségét.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen férfi tettes ellen, aki az erőszakot Pápán, az Erzsébet ligetben követte el 2016. április 22-én 7 óra 50 perc és 8 óra 30 perc között.

A férfi körülbelül 28-30 év körüli, 170-175 centiméter magas, kissé kövérkés, pocakos, két első metszőfoga szabálytalan, ferde állású. Feje kerek, világosbarna haja elől jól láthatóan kopaszodó kétoldalt a halántékok irányába. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű hosszúnadrágot, valamint szürkés színű kabátot, fekete bakancsot és fekete hátizsákot viselt.

A feltételezett elkövetőről grafika készült.

 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a mellékelt képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 88/428-022-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén vagy írásban a veszpremmrfk@veszprem.police.hu. email címen.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV tv-ben rögzített jogkörénél fogva a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek 500.000,-Ft díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére vonatkozóan a gyanú megalapozottá válik, a rendelkezésre bocsátott adat, információ a bűntető eljárásban felhasználható. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a díjkitűzésre jelentkezés elkésettnek minősül.

/Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság/

Hozzászólások