Keresés
-18O
Veszprém
2019.06.24., hétfő (Iván)

Több kiskutyát is bedrogozott már a várpalotai kamasz

Offmedia- 2016.08.18. 08:52
2491
Nem ez volt az első szörnyű tette a 17 éves lánynak.
Ahogyan arról beszámoltunk, egy 17 éves várpalotai lány bedrogozott egy 8 hetes kiskutyát. Az állatorvos végü nem tudta megmenteni a staffordshire terrier kölyök életét, így el kellett altatni.

Úgy tudni, a lánynak, V.-nek nem ez volt az első balhéja - írja a Blikk. A helyiek szerint vadászott az állatokra, állítólag ezt a mostani kiskutyát lopta (bár azt mondta, hogy a sajátja), de már máskor is vitte el mások házi kedvencét, hogy megkínozza őket. A lap szerint a lány a város szélén és egy drogos bandával szokott együtt lógni. Elképzelhető, hogy a lány már korábban is került összetűzésbe a rendőrséggel, de eddig komolyabb következmény nélkül mindent megúszott.

– Az esettel kapcsolatban a rendőrség hivatalból megtette a feljelentést, többet azonban a folyamatban lévő ügyről nem mondhatok – fogalmazott szűkszavúan Frankó Mariann, a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a lapnak.

Hozzászólások

18+

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek MTTV. általrögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 évesElmúltam 18 éves