Keresés
-18O
Veszprém
2021.01.18., hétfő (Piroska)

Tragikus tűzeset is történt múlt héten

Offmedia- 2017.01.10. 09:25
753
Rövid összefoglaló az elmúlt héten Veszprém megyében történt káreseményekről.

Teljes terjedelmében égett egy családi ház január 3-án délután Nyirádon a Dózsa György utcában. A házban életvitel szerűen négy ember élt, közülük egy sérült meg, az épület lakhatatlanná vált a tűz következtében.

Forrás:KMSZ

Vadat gázolt egy személygépjármű a Csabrendek és Gyepükaján közötti útszakaszon január 5-én délután. A baleset következtében a gépkocsi árokba hajtott, de egy része az úttestre lógott, ezzel pedig akadályozta a forgalmat. A sümegi önkormányzati tűzoltók biztosították a területet a műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt.

Az év első hetében több mint tíz esetben riasztották a tűzoltókat olyan kéményekhez, melyekből jobb esetben csak szikrák, rosszabb esetben lángcsóvák csaptak ki.

Ajtónyitáshoz riasztották az ajkai hivatásos tűzoltókat a városlődi Hunyadi Mátyás utcába január 8-án, a szomszédok ugyanis aggódtak a ház lakója miatt. A tűzoltók behatoltak az épületbe, ahol egy ember összeégett holttestét találták meg. A felderítés során kiderült, hogy korábban kisebb tűz volt az egyik helyiségben, amire a mintegy egy négyzetméternyi felületen megégett linóleum utalt. A tűz keletkezésének körülményeit tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat.

Forrás: katasztrófavédelem

Hozzászólások