Keresés
-18O
Veszprém
2020.06.04., csütörtök (Bulcsú)

Védd meg biciklidet!

Offmedia- 2016.08.29. 00:45
689
Kerékpárokat regisztrált a rendőrség a Gyere a parkba! rendezvényen.

Második fázisába lépett a „Házhoz megyünk!” program Veszprémben. A Veszprém Agóra Városi Művelődési Központ „Gyere a parkba!” elnevezésű, háromnapos (2016. augusztus 24-től 26-ig tartó) nyárbúcsúztató, szabadtéri rendezvényéhez a Veszprémi Rendőrkapitányság is csatlakozott.

A szervező intézmény épülete körüli füves területen felállított sátorban kerékpárokat vettek nyilvántartásba a rendőrség „Házhoz megyünk!” elnevezésű, megelőző vagyonvédelmi programjának keretében. A helyszín a megyeszékhely legnagyobb lakótelepének központjában volt, így sokan felfigyeltek a sátorra és érdeklődtek a Bikesafe kerékpár-regisztrációs rendszerről.

Forrás:Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Aki úgy ítélte meg, hogy biciklijének biztonsága megéri azt a néhány perces procedúrát, amíg annak adatait rögzítik és lefényképezik, az hazament érte a közeli lakásába és beregisztráltatta.

Az első nap szórványos volt csak az érdeklődés az addig még ismeretlen szolgáltatás iránt, azonban a rendőrök tevékenységének hamar híre ment, és napról-napra egyre többen regisztrálták kerékpárjukat a sátorban.

Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások