Keresés
-18O
Veszprém
2021.01.18., hétfő (Piroska)

Veszprém belvárosában, egy irodában termesztettek marihuánát

MTI- 2016.11.22. 13:59
1129
Veszprém egyik belvárosi irodahelyiségében állított elő marihuánát két férfi, az ügyészség vádat emelt ellenük - áll a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.
Forrás:flickr.com

Mint írják, az ügyészség kábítószer termesztésével elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt emelt vádat a két veszprémi férfi ellen, akik több mint másfél éven keresztül "termesztettek marihuánát" egy 150 négyzetméteres, bérelt belvárosi irodában.

A vádirat szerint a helyiséget az ingatlanközvetítőként dolgozó idősebb tettes közreműködésével bérelte ki a tulajdonosnak álnéven bemutatkozó másik elkövető egy nem létező szlovák cég nevében. A férfiak szándékát nem ismerő tulajdonos kérésükre még a szerződés megkötése előtt korszerűsítette az irodát, a növények termesztéséhez szükséges új elektromos hálózatot építve.

A férfiak ezt követően a növények folyamatos termesztésére rendezkedtek be a magasföldszinti irodában, kiépítve az ehhez szükséges fénytechnikai, szellőző- és öntözőrendszert. Az irodában 2015 áprilisa és decembere között mintegy 500 tő növényt termesztett a két elkövető.

Hozzászólások