Keresés
-18O
Veszprém
2020.06.01., hétfő (Tünde)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • Veszprémben már elmondták véleményüket a kényszerbetelepítést ellenző népszavazásról

Veszprémben már elmondták véleményüket a kényszerbetelepítést ellenző népszavazásról

MTI- 2016.09.08. 20:40
915
Az Országjárás 2016 első állomása Veszprémben volt.

Seszták Miklós: a népszavazás eredménye feljogosíthatja a kormányt Brüsszel tervének megakadályozására.

A kényszerbetelepítést ellenző népszavazás jogosíthatja fel a kormányt arra, hogy Brüsszel terrorveszélyt rejtő tervét megakadályozza - mondta a nemzeti fejlesztési miniszter csütörtöki veszprémi sajtótájékoztatóján. 

Seszták Miklós, aki az Országjárás 2016 rendezvénysorozat első állomására érkezett Veszprémbe,  úgy fogalmazott, hogy az eredményes és a nemek többségét hozó népszavazás jelenti az egyedüli esélyt arra, hogy a "kultúránkat veszélyeztető folyamatok" megállíthatók legyenek.

 

A tárcavezető hangsúlyozta: "ne kockáztassuk Magyarország jövőjét, szavazzunk nemmel".

 
Kérdésre válaszolva a politikus elmondta azt is, hogy minden választókerületben két fórumot terveznek az Országjárás 2016 programsorozat keretében.

Országosan 212 hasonló rendezvény várható, ahol "minden politikus, aki fontosnak tartja, hogy elmondja a véleményét a témában, részt fog venni", köztük a miniszterelnök, kormánytagok és parlamenti képviselők - közölte.

 

 

Seszták Miklós szólt arról is, hogy a fórumokon a népszavazáson való részvétel fontosságát kívánják hangsúlyozni, és arra kérnek mindenkit, hogy nemmel voksoljon.

 

Hozzászólások