Keresés
-18O
Veszprém
2020.10.21., szerda (Orsolya)

Hatalmas robbanás rázta meg Berhidát

MTI- 2016.09.21. 17:23
6348
Tűz ütött ki és hatalmasat robbanás volt a berhidai ipari park egyik irodájában.
Veszélyes anyagok is voltak abban az egyszintes épületben, ami a berhidai ipari parkban robbant fel szerdán délután. A káresethez nagy erőkkel vonultak a pétfürdői, balatonfűzfői, veszprémi, siófoki, valamint ajkai hivatásos tűzoltók, akik a felderítést követően áramtalanították az épületet, majd a közművekről történő leválasztást végezték el.

A beavatkozás során a tűzoltók felkutatták a tűzeset esetleges sérültjeit, három vízsugárral eloltották a tüzet, valamint több veszélyes anyagot tartalmazó palackot is sértetlenül kihoztak az épületből. A beavatkozás irányítását a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat végezte.

Forrás:KMSZ

A káreset helyszínére riasztották a Katasztrófavédelmi Mobil Labort is, amely az épület közvetlen környezetében folyamatosan méréseket végzett a levegőben, melyek nem mutattak ki veszélyes anyagot.

A felderítés után kiderült, hogy az épületben senki sem tartózkodott a robbanás idején, ennek köszönhetően személyi sérülés nem történt és lakosságvédelmi intézkedésre sem volt szükség.

Hozzászólások