Keresés
-18O
Veszprém
2020.11.26., csütörtök (Virág)

A Veszprémi Petőfi Színház tart előadást a Winteretno fesztiválon

MTI- 2017.02.15. 15:45
1624
Ingyenes gyermekprogramokkal és színházi előadásokkal várja a közönséget a Winteretno fesztivál Szabadkán február 22. és 25. között
A program jövő szerdán a Vándor Bábszínház előadásával, A kiskakas gyémánt félkrajcárja című produkcióval indul, de az érdeklődők az első napon a Hair című musicalt is láthatják a Fabula Rasa Színjátszó Grund és a Róna táncegyüttes előadásában.

A délelőtti gyermekelőadások között látható lesz a Mese a Napkirályról és a Holdkirálynőről, valamint egy zenés interaktív előadás, és farsangi mulatságon is részt vehetnek a gyerekek.


Forrás:Veszprémi Petőfi Színház

A fesztiválon megtekinthető lesz a
Veszprémi Petőfi Színház Love letters-Szerelmes levelek című előadása Kéri Kitty és Oberfrank Pál szereplésével, a Nemzeti Színházból Olt Tamás Szájon lőtt tigris című egyszemélyes produkciója érkezik, és a közönség megtekintheti a Turay Ida Színház Hamu és Gyémánt című előadását is, amelynek keretében Cserháti Zsuzsa dalai csendülnek fel.

A rendezvény négy napja alatt a színházi előadások mellett játszóházat, koncerteket és szakmai beszélgetéseket is szerveznek.


A legkisebbeket minden délelőtt a Teátrumi Mocorgó játszóház várja, ahol a gyerekek animátorok segítségével próbálhatják ki a színes, egész teret uraló játékokat. A játszóház kézműves foglalkozásokkal és logikai asztallal várja a nagyobbakat.


A Winteretno fesztivált ötödik alkalommal rendezik meg Szabadkán.

Hozzászólások