Keresés
-18O
Veszprém
2020.07.14., kedd (Örs, Stella)

Többen meghaltak két éjszakai lövöldözésben Amerikában

MTI- 2016.09.17. 17:00
587
Két lövöldözés is történt péntek éjjel az Egyesült Államokban.

Los Angelesben egy ismeretlen lövöldöző két embert megölt, két társát pedig súlyosan megsebesítette, Texasban pedig egy állítólag öngyilkosságra készülő ember lőtt meg két rendőrt a lakásában helyi lapok értesülései szerint. 

 

A Los Angeles Times internetes oldala szerint a Kelet-Hollywoodban lövöldöző férfi az emberekkel teli helyiségbe lépve egy bűnbanda nevét kiáltotta, előrerántotta a fegyverét és lövöldözni kezdett. A helyszínre kiérkező rendőrség a lövöldözés színhelyén két halottat és két súlyos sebesültet talált, a gyanúsított után folyik a kutatás - közölte egy rendőrségi szóvivő.


A texasi Fort Worthban két rendőr egy öngyilkossággal fenyegetőző segélykérő hívására jelent meg annak lakásában, amikor az rájuk lőtt - írta a Dallas Morning News című napilap honlapja.

Az egyik rendőr a karján sebesült meg súlyosan, a másik a mellén könnyebben, őt a golyóálló mellény óvta meg a komolyabb sebesüléstől. Mindkettőjüket kórházba szállították.

Több mint két hónapja öt rendőr halt meg és több társa súlyosan megsebesült, amikor egy férfi tüzet nyitott egy békés tüntetésen Dallas belvárosában.

 

Hozzászólások