Keresés
-18O
Veszprém
2020.10.28., szerda (Simon, Szimonetta)
  • Főoldal
  • Kultúra
  • Az elektronikus zene meghatározó pontjai lépnek fel ma este a VeszprémFesten

Az elektronikus zene meghatározó pontjai lépnek fel ma este a VeszprémFesten

Offmedia- 2016.07.17. 10:21
420
Színpadon a Thievery Corporation.


A washingtoni duó klasszikusan érzéki és belassult hangzását kedvenceitől, a brazil bossa novától, a jamaikai dub reggae-től, retró filmekből és a pszichedelikus rocktól kölcsönzi, egy új zenei világba illesztve mindezt.


A formáció 1995 nyarán alakult, mára világhírű helyszínen, a washingtoni Eighteenth Street Lounge-ban, amely most is valódi inkubátora a város underground zenei világának. Rob Darza és a szórakozóhely társtulajdonosa, Eris Hilton az erős italok, a dub, a bossa nova és a jazzlemezek jóvoltából jöttek össze, és elhatározták, megnézik, mi jön ki abból, ha mindezt egy lemezstúdióban összekeverik.A világhírűvé tett klubbal és kiadóval, a legendás élő koncertekkel és a több mint egymillió eladott albummal a Thievery Corporation ma is vitathatatlanul meghatározó igazodási pontja az elektronikus zenének, és ott van a jelenleg legmerészebb és legmeghatározóbb művészek között.

A MOL Nagyon Balatonnal közösen szervezett koncerteken a számos zenésztárssal fellépő csapat 20 éves fennállását ünnepelhetjük.KONCERT: július 17. 21.00

Veszprémi Vár, esőhelyszín Veszprém Aréna

Forrás: veszpremfest.hu


Hozzászólások