Keresés
-18O
Veszprém
2021.01.24., vasárnap (Timót)

Bemutatkozik Veszprém zongorája

Offmedia- 2017.01.03. 08:06
1004
Nagyszabású gálakoncerten látható és hallható először az összefogásnak köszönhetően megvásárolt veszprémi zongora.

Az adományozóknak és a támogatóknak köszönhetően egy két és fél éves munka gyümölcse érett be, ugyanis sikerült megvásárolni a megálmodott hangszert, így már van zongorája Veszprémnek - jelentette be Kováts Péter, a Veszprémi Hangversenyteremért Alapítvány elnöke és Neubauer Sándorné, a Veszprémi Turisztikai Egyesület elnöke néhány hete.

A sajtótájékoztatón csak ennyit láthattunk a zongorából, de január 25-én már ünnepélyes keretek között bárki megtekintheti
Forrás:Off Média

Sajnos akkor még csak néhányan láthatták, hallhatták, esetleg fotózhatták a hangszert, ugyanis az eseményhez és a zongorához méltó körülmények között szeretnék azt megmutatni az adományozóknak, illetve a városnak.

Az alkalom egy nagyszabású gálakoncert lesz január 25-én. A hangszer ünnepélyes átadóján közreműködik majd Vásáry Tamás Kossuth- és Bartók–Pásztory-díjas zongoraművész, a Magyar Nemzet művésze és Kováts Péter Bartók–Pásztory-díjas hegedűművész, valamint a Bartók–Pásztory-díjas Mendelssohn Kamarazenekar Nyári Jenő zongoraművész Veszprém Város Vegyeskara - karnagy pedig Erdélyi Ágnes lesz.

Az adományozóknak tiszteletjegyet adnak át január 5-ig, ezután kezdik értékesíteni a jegyeket a fennmaradó helyekre.


Hozzászólások