Keresés
-18O
Veszprém
2020.10.26., hétfő (Dömötör)
  • Főoldal
  • Kultúra
  • Clint Eastwooddal és Amy Winehoussal is dolgozott már együtt a ma esti VeszprémFest fellépője

Clint Eastwooddal és Amy Winehoussal is dolgozott már együtt a ma esti VeszprémFest fellépője

Offmedia- 2016.07.16. 11:00
407
Grammy,- és Golden Globe-díjas énekes lép fel ma este a VeszprémFesten.

A 36 éves Jamie Cullum pályafutása egy Grammy-, két Golden Globe-, három Brit-, három Sony Rádió-, két „Az Év Embere” díjjal és jelöléssel – hogy csak a legfontosabbakat említsük – igazi sikertörténet.

Mindezek mellett világszerte eladott több mint 10 millió lemezével ő az Egyesült Királyság valaha élt legeredményesebb jazzművésze.

A sokoldalú zenész saját, egyedi megközelítésben ötvözi a jazzt, a popot vagy a rockot, sikere pedig valóban globális; Szöultól Sao Paulóig, a Fuji Rock Fesztiváltól a Glastonbury-ig repíti. Saját lemezei elkészítése mellett közösen dolgozott Clint Eastwooddal a Golden Globe-jelölt Gran Torinón, olyan előadókkal állt egy színpadon, mint Amy Winehouse vagy Billy Joel, dalt írt a londoni West End színpadára, szerepelt a BBC Radio 2-n, és büszke arra, hogy mint DJ elsőként játszhatott olyan jazzsztárokat, mint Gregory Porter és Laura Mvula.

A művész először lép színpadra Magyarországon. 

Jamie Cullum július 16-i koncertje a várható esős és hideg idő miatt a Veszprém Arénába költözik.

KONCERT JÚLIUS 16-ÁN 21:00-TŐL

A 27-es rendezvényjárat 20 órakor indul az autóbusz állomás - Veszprém Aréna útvonalon, majd 23 órakor a Veszprém Aréna – autóbusz állomás vonalon vissza.

Forrás: veszpremfest.hu

Hozzászólások