Keresés
-18O
Veszprém
2020.10.21., szerda (Orsolya)

Hamarosan a mozikban a Wellhello filmje

MTI- 2016.11.16. 17:37
735
Sok-sok veszprémi jelenettel.
Nagy érdeklődés kíséri a vidéki vetítéseken a Wellhello-filmet. 
Nagy érdeklődés mellett zajlanak a Wellhello együttes slágerei által inspirált #Sohavégetnemérős című zenés játékfilm vidéki premier előtti vetítései, a film december 1-jétől látható a mozikban - közölték az alkotók szerdán az MTI-vel.

A filmet, amelyben a Fluor Tomi és Diaz alkotta népszerű duó is szerepel, szombat óta Baján, Orosházán, Bácsalmáson és Esztergomban vetítette már többségében telt ház mellett a Mozgó Mozi, szerdán délután és este pedig a váci Madách Imre Művelődési Központban láthatják a nézők. Az esti vetítés után az alkotók és a film szereplői közönségtalálkozóra várják az érdeklődőket Vácott.


A Mozgó Mozi olyan települések művelődési házaiban szervez vetítéseket, amelyekben már nem működik mozi. Az alkotók korábbi közlése szerint a Wellhello-filmet mintegy száz településen mutatják be a Mozgó Mozi segítségével.

A mindössze húsz nap alatt leforgatott #Sohavégetnemérős öt városban - Budapest, Zamárdi, Veszprém, Debrecen és Sopron - és egy áruházban játszódik, a hat önálló történetet a Wellhello slágerei fűzik össze. A filmhez #Sohavégetnemérős címmel egy új dalt is írt a Wellhello.

Tiszeker Dániel rendező szerdán az MTI-nek elmondta: érdeklődéssel várja a váci vetítést és találkozást a közönséggel, kíváncsi annak reakcióira és arra, hogy fogadják a filmben szereplő fiatal színészeket. Hozzátette: számára az az egyik legfontosabb ebben az alkotásban, hogy szakmailag már bizonyított, de kevéssé ismert fiatal, tehetséges színészeket ismerhet meg a közönség a Wellhello dalaira épülő szkeccsfilmben. Megjegyezte: tudatosan kerestek "új arcokat" a produkcióhoz.

Hozzászólások