Keresés
-18O
Veszprém
2020.10.28., szerda (Simon, Szimonetta)

Koncert a Balaton közepén, önfeledt buli a város utcáin

Offmedia- 2016.07.18. 11:58
415
Iszonyat sok program közül válogathatunk.

Vasárnap Veszprémben koncertezett a legendás Thievery Corporatin.

A washingtoni duó a minden évben igen erős line uppal előálló VeszprémFest fesztivál zárónapján lépett színpadra a Veszprém Arénában, a Mol Nagyon Balaton programsorozat részeként. A május vége óta zajló MOL Nagyon Balaton programsorozat idén már olyan sikereket tudhat maga mögött, mint a hatalmas részvétellel lezajlott Ultrabalaton futóverseny és a látogatócsúcsot döntő 10. jubileumi Balaton Sound.

A MOL Nagyon Balaton fesztiválok azonban most indulnak be igazán: a múlt héten zajlott a VinCe Balaton borfesztivál és elindult a legjobb badacsonyi borászokat felvonultató Badacsony Bor7.

Jamie Cullum brit énekes koncertje a 13. VeszprémFest negyedik napján, 2016. július 16-án
Forrás:MTI Fotó: Bodnár Boglárka

A VeszprémFestet pedig Jamie Cullum, és Lisa Stansfield és a már említett Thievery Corporatin zárta koncertjeivel, a Rozé, Rizling és Jazz Napok mellett.

Július harmadik hete sem fog eseménytelenül telni: jön a felszabadultságáról híres Veszprémi UtcaZene, kezdődik a hazai kortárs művészeket és designereket felvonultató ArtPlacc Tihanyban, július 22-én pedig újabb különleges hangulatú koncertre kerül sor a Balaton közepén: Szabó Balázs bandája a Szántód-Tihany között közlekedő kompon zenél majd.

Hozzászólások